Hoe populair is het investeren in gekleurde diamanten over de wereld?

Wanneer je in diamanten investeert weet je vast en zeker al hoe goed het is om in gekleurde diamanten te beleggen. Het is eigenlijk over de hele wereld zo. Hoewel op specifieke delen van de wereld meer vraag is naar gekleurde diamanten dan op andere delen van de wereld. Het is goed om te weten waar de vraag het grootste is naar gekleurde diamanten. Waar worden welke stenen het meeste verkocht?

Waar is de meeste vraag naar gekleurde diamanten?

Het is goed om te weten op welke plaatsen de vraag naar gekleurde diamanten het grootste is. Het zijn vooral de BRIC landen. Brazilie, Rusland, India en China. De vraag is er groot naar diamanten en dan vooral ook de gekleurde diamanten. Ook in de Verenigde Staten investeert men steeds meer in gekleurde diamanten. Het is mooi om te zien, dat de stijging van de consumptie van deze stenen gekoppeld kan worden aan de economische groei. Gekleurde diamanten zijn zeldzaam!

Het is belangrijk om te weten, dat gekleurde diamanten zeldzamer zijn dan de kleurloze variant. Slechts een tiende procent van alle diamanten in de wereld welke gedolven worden hebben een kleur. De meeste worden in Australiƫ gedolven.

In welke diamanten moet je investeren?

Het investeren in diamanten kun je het beste doen dus in gekleurde diamanten. De prachtig mooie en zeldzaam gekleurde diamanten worden voor hoge prijzen verkocht. Denk maar eens aan de mooie roze diamanten (de pink panther) en andere gekleurde diamanten welke voor hoge prijzen van eigenaar verwisselen. Baunat diamonds is een goede adviseur bij het beleggen van je geld in diamanten. Ze hebben niet alleen een sterk aanbod met scherpe prijzen, maar ook nog eens bezitten ze over zeer veel kennis.

NIEUWSBRIEF

  Naam:
  Email:

  

offerte aanvragen
VRIJBLIJVEND


gratis offerte aanvragen
Copyright 2006 - 2019 © Berekeningen.net